zxc

Поразителен резултат от включването на сайта в gbg.bg! Почти 600 посещения за едно денонощие срещу рекорд от 16 за изминалите 2-3 седмици от създаването. Сега всичко пак е спокойно и се сещам, че мога и да напиша нещо. 😉

Естествено мотивирам съм и от друго. По средата на едни тежки софтуерни експерименти със заснетото от фотоапарата и опитите за превръщането им в нещо приятно, с което да завладея селата, градовете и континентите по нашата Земя – съм понесен на крилете на една невероятна песен. За някои може и да е песничка. И за мен можеше да е. Обаче Майкъл Бубле е новото ми музикално увлечение в по-леки моменти. Като изключa постоянното му превъплъщение в новият Франк Синатра, което понасям все по-рядко след първоначалния ентусиазъм, го намирам за изключителен, а едно от ‘авторските’ му парчета за изумително. Everything! На първо слушане е толкова жизнерадостно, че лесно може да бъде сметнато и за лигаво, но ако в картинката включа гласа на тоз момък напет.. MAGIC! Чак прави всичко останало да изглежда величествено: и прозаичния сантиментален текст оформен като любовно обяснение към ТИ, която (надявам се да е жена) го кара да пее и е всеки ред, всяка дума и всичко, и за която не може да повярва, че е нейният мъж и че я целува просто защото може ( 🙂 ); и полу-семплата мелодия изпълнена с акустична китара и малко ударни…

Горното беше опит за конструиране на сложно изречение в стил Херман Хесе – жалък естествено.

Избяга ми мисълта. Ба.

And in this crazy life, and through this crazy times, it’s you, it’s you, you make me sing, you’re every line, you’re every word, you’re everything!

Тоя пич чак в един момент май се смее като пее, че тя е фром аут-ъф-спейс.

Много е зареждащ, брех. Замалко да изпусна момента да натисна бутона „свири това парче, докато изрично не ти кажа да правиш друго“, поради тежкото сковаване на компютъра от гореспоменатите софтуерни експерименти. А ужким не е много мързелив.

Та.. резултата от експеримента трябва да е готов, усещам го по мигането на курсора с ‘правилната’ честота. Сменям песента преди да го видя, не ми се ще евентуалните негативни реакции към РЕЗУЛТАТА да повлияят на любовта ми към парчето.

Поздрав за всички!

Голям чаровник, а? (Стига с тоя мачизъм!) Споменах ли, че има меден глас? Използването на този израз кара ли ви да се чувствате неловко?

Кат’ че ли ми се доспа вече.

Довижданееееее.

Вашият коментар